Verhuizen naar Australië

real_estate_agent

Vrijblijvende taxatie

flight

Internationale verhuizing

storage

Veilige opslag ruimte

Bent u van plan om te verhuizen naar Australië? Hazeleger Verhuisservice zorgt ervoor dat dit veilig verloopt! Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar verschillende landen ter wereld, waardoor wij veel ervaring en kennis hebben opgedaan om uw inboedel zo veilig en snel mogelijk te verhuizen naar Australië.

Heeft u plannen om te verhuizen naar Australië?

Wij regelen het papierwerk als u gaat verhuizen naar Australië

Een verhuizing brengt veel stress en zorgen met zich mee, zeker als u gaat emigreren. Tijdens uw verhuizing naar Australië nemen wij dit zoveel mogelijk bij u weg. Wij regelen al het papierwerk dat nodig is om uw goederen te verhuizen. Ook voor de verzekering van uw goederen kunt u bij ons terecht. Wanneer u gaat verhuizen naar Australië kunt u uw inboedel door ons laten demonteren, inpakken en verpakken in Nederland, en laten uitpakken en monteren in Australië. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wij zorgen hierbij graag voor het verpakkingsmateriaal.


Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw zorgen wegnemen is onze taak. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0341 49 11 47 en onze verhuisadviseur bespreekt alle mogelijkheden met u. Wij bieden een vrijblijvend taxatiebezoek aan om de exacte prijs van uw verhuizing naar Australië te kunnen vaststellen. Heeft u vragen over het verhuizen naar Australië? Of wilt u weten wat er komt kijken bij een verhuizing naar Nieuw-Zeeland of Suriname? Ook dan neemt u contact met ons op.

Vrijblijvend informatie aanvragen