vertical_align_top

Verhuizen naar Australië

Bent u van plan om te verhuizen naar Australië? Hazeleger Verhuisservice zorgt ervoor dat dit veilig verloopt! Wij hebben jaren ervaring met verhuizingen naar verschillende landen ter wereld, waardoor wij veel ervaring en kennis hebben opgedaan om uw inboedel zo veilig en snel mogelijk te verhuizen naar Australië.

Wij regelen het papierwerk als u gaat verhuizen naar Australië

Een verhuizing brengt veel stress en zorgen met zich mee. Tijdens uw verhuizing naar Australië nemen wij dit zoveel mogelijk bij u weg. Wij regelen al het papierwerk dat nodig is om uw goederen te verhuizen. Ook voor de verzekering van uw goederen kunt u bij ons terecht. U kunt ervoor kiezen om uw inboedel door ons te laten demonteren, inpakken en verpakken in Nederland, en te laten uitpakken en monteren in Australië. Of u kunt dit zelf doen. Wij zorgen voor het verpakkingsmateriaal.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw zorgen wegnemen is onze taak. Neem vandaag contact met ons op door te bellen en onze verhuisadviseur bespreekt graag alle mogelijkheden met u. Wij bieden een vrijblijvend taxatiebezoek aan om de exacte prijs van uw verhuizing naar Australië te kunnen vaststellen. Lees voor meer informatie de brochure op onze website. Neem bij vragen contact op met (033) 2460082.

Vrijblijven informatie aanvragen