Opslag

Voordelig een veilige opslagruimte huren in Putten en omgeving

Hazeleger Verhuisservice beschikt sinds 2010 over een eigen opslagloods gelegen op het, vanuit Putten goed te bereiken, industrieterrein Watergoor in Nijkerk. Het pand is voorzien van klimaatbeheersing en een alarmsysteem om ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

Een opslag box als opslagruimte in de omgeving van Putten

In het pand staan meerdere houten opslag boxen die u in verschillende formaten kunt huren. Deze boxen kunnen apart afgesloten worden zodat u over een eigen opslagruimte kunt beschikken. De afmetingen van de boxen zijn:

- Ca. 6 m³;

- Ca. 8 m³;

- Ca. 10 m³.

Grote opslagruimte nodig in Putten? Wij leveren opslagcontainers!

Naast deze houten opslag boxen beschikken wij ook over opslagcontainers van wel meer dan zes meter breed die u kunt huren. Deze containers hebben een inhoud van ongeveer 30 m³. De containers staan verwarmd en beveiligd bij ons binnen en kunnen apart worden afgesloten.

Deze containers kunnen ook gebruikt worden voor mobiele opslag bij u thuis in Putten. Als u bijvoorbeeld aan het verbouwen bent en niet genoeg ruimte heeft om uw inboedel in op te slaan is een mobiele opslag van deze grootte de perfecte uitkomst.

Bel ons en vraag direct een opslagruimte aan!

Vraag direct uw opslagruimte aan of bel ons voor advies! Een deskundige medewerker staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. In onze brochure vindt u meer informatie over het huren van een opslagruimte. Bij Hazeleger Verhuisservice kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, ook terecht voor verhuizingen naar binnen- en buitenland.Bij vragen belt u met de vestiging in Putten via 0341 49 11 47.


...
...............

...

...

...
...
    ...
    ...
  • ...
  • ...
    ..................

    Bekijk informatievideo: