Over ons

Hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen...

Als in 2003, het jaar waarin uiteindelijk prinses Amalia wordt geboren, een grote vogelgriep uitbreekt is heel pluimvee houdend Nederland in rep en roer. In totaal worden 30 miljoen kippen geruimd en Errie, die op dat moment in een kuikenbroederij werkt, komt zonder werk thuis te zitten.

Op dat moment gaat een collega uit de broederij verhuizen naar Zweden en omdat Errie toch zijn vrachtwagenrijbewijs heeft kan hij prima even helpen. Tijdens deze rit beseft hij dat verhuizen toch eigenlijk wel een heel mooi vak is.

Bij thuiskomst na wat overwegen toch maar een advertentie op Marktplaats gezet: Verhuizer te huur. Niet lang daar na komen de eerste aanvragen binnen. Met wat eierendozen uit de broederij en de (uiteraard schoongespoten) kippentruck van broer Frans lukt het om wat klanten tevreden te maken.

In één van de eerste reacties op de advertentie komt al gauw naar voren dat meneer naar Nieuw-Zeeland gaat emigreren. Samen met de klant is Errie vervolgens op onderzoek uit gegaan hoe dit nou precies allemaal werkt. En dat blijkt best een interessant en leuk proces.

Wederom met wat eierendozen en wat overig karton uit de broederij worden de spullen van deze klant ingepakt. In Nieuw-Zeeland wordt alles netjes afgehandeld en houdt Errie er een goed gevoel aan over.

Intussen trekt de pluimveehandel weer wat aan en er wachten weer plichten op de broederij. In overleg met de bedrijfsleider daar gaat Errie nog 3 dagen in de broederij werken zodat hij zich wat meer kan gaan richten op het verhuizen.

Na verloop van tijd worden steeds meer mensen tevreden en wordt het werk steeds meer. Errie werkt intussen samen met een collega verhuizer die hem een heel eind op weg helpt.
Maar het werk wordt zo veel dat Errie besluit om een bus te kopen en helemaal voor zijn bedrijf te gaan. Tussendoor krijgt de kippentruck van Frans een logo van het verhuisbedrijf. Hazeleger Verhuisservice begint een begrip te worden in de regio. Maar vooral ook op de emigratiefora van Nieuw-Zeeland en Australië kan niemand meer om de naam Hazeleger heen.

Errie huurt een loods in Putten, bestemd voor opslag, maar ook voor het verzamelen van spullen voor Oceanië. Na 5 jaar wordt deze loods te klein en verhuist de verhuizer naar ons huidige adres in Nijkerk. Hier liggen wat meer mogelijkheden, dus die keuze was gauw gemaakt.

In 2012 komt oudste zoon Patrick bij zijn vader werken. En zo worden de eerste glimpen van een klein familiebedrijf zichtbaar. 2012 is ook het jaar dat de eerste truck wordt aangeschaft met een paar prachtige ganzen er op. ‘Never Move Alone’ wordt de lijfspreuk van de firma. Aangezien ganzen nooit alleen op trektocht gaan, raden wij u aan uw verhuizing ook niet alleen aan te pakken.

Na al die jaren ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij een professioneel bedrijf zijn die geen uitdaging uit de weg gaat. Met specialisaties in emigraties, opslag, en verhuizingen op landelijk niveau voeren wij ons vak op hoog niveau uit.

Naast deze prestaties beschikt Hazeleger Verhuisservice over een andere kracht. Wij zijn een klein familiebedrijf. Waar Errie bij u op bezoek komt om de verhuizing door te nemen, kan het zo maar gebeuren dat u Greet, niet zijn secretaresse, maar zijn vrouw aan de telefoon krijgt. En dan is er een grote kans dat Patrick de verhuizing komt doen. Daarnaast helpen de schoolgaande zoons met alle plezier mee in de vakanties, dat beloofd dus nog wat voor de toekomst.

Wie had ooit gedacht dat uit een simpele advertentie op marktplaats zo’n mooi familiebedrijf zou opbloeien.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Putten - (0341) 491147
Nijkerk - (033) 2460082
info@hazelegerverhuizingen.nl

Werkwijze

Opname

Offerte

Inpakken

De verhuizing

Het team

Errie Hazeleger

ONDERNEMER

Greet Hazeleger

ADMINISTRATIE

Patrick Hazeleger

IMPORT/EXPORT MOVE COÖRDINATOR

Vincent van der Hoeven

JUNIOR CHAUFFEUR

Rikko Dekker

VERHUIZER

Zeger van Pelt

VERHUIZER

Huib van Doleweerd

VERHUIZER

Thijmen de Bruin

VERHUIZER

Tim Hazeleger

VERHUIZER

Rinie van Deelen

SENIOR CHAUFFEUR

Sjanieke van Driel

MARKETING