Recensies

Recensies

Hebben wij u ook mogen helpen? Laat ons en anderen weten hoe het u is vergaan..!

"Dag Errie, Ik wil je doorgeven dat vandaag de container succesvol leeg is gehaald. Alles is goed aangekomen. Complimenten aan je zoon die het heeft ingepakt. Het contact met jullie was erg fijn, evenals de afhandeling! Hartelijk dank!"

Evertsen

"Voor de 2e keer Hazeleger verhuisservice ingeschakeld, nu voor de emigratie naar Frankrijk met tijdelijke opslag. De verhuizing en opslag is perfect gegaan en een bijzondere vermelding voor het persoonlijke en zeer vriendelijke contact en professionele begeleiding. We zijn zeer tevreden! Nogmaals hartelijk dank. Richard van Dongen Preveranges Frankrijk"

Richard van Dongen

"Prima gegaan vandaag; fijn stel medewerkers heb je!! vr. groet, Jan-Willem Briedé "

Jan-willem Briedé

"Bedankt voor de goede zorg voor onze spullen! Super verhuisservice met een dikke dosis humor erbij !! Fam van Panhuis "

Reinard van Panhuis

"Nogmaals enorm bedankt voor jullie fantastische hulp en vergaande service! Echt geweldig! Dan..dank..dank! groet, Lourens "

Lourens Beerkens

"Heel veel dank voor de service; ging vlot & uitstekend! Mvrgr Frank "

Frank Born

"Hazeleger heeft uitstekende service verleend op vrijdag 24 november 2017, medewerkers waren goed op tijd en wisten van aanpakken samen met familie en vrienden. Medewerkers (Rick en Gerben) waren zeer vriendelijk en voorkomend. De verhuisservice is een aanrader. Met groeten en dank! Fam Mesrits "

Fam Mesrits

"Mijn complimenten over uw fijne werknemers die mij geholpen hebben de inboedel te verhuizen van de familie Blankestijn Harderwijkerstraat 105 in Putten! Keurige mannen, die heel zorgvuldig met andermans zaken om gaan! De klus was groter dan hoe ze het voorgesteld kregen, ik vond dit heel vervelend omdat ik dit ook niet had voorzien, maar ze zeiden: “We gaan door tot alles weg is”! Dat wil je eigenlijk ook heel graag horen op zo’n moment. Nogmaals hartelijk dank! Vriendelijke groet, Chantal Borghuis "

Chantal Borghuis

"Ik wil graag onze complimenten over brengen over de werkwijze van jullie verhuizers vandaag. Wat een prettige jongens, zij hebben heel netjes en vlot gewerkt. Ook fijne overleg momenten. Wij hopen ze ook met het uit pakken van de containers weer te mogen ontmoeten. Nogmaals onze complimenten, Maarten en Annette kamphuis "

Maarten en Annette Kamphuis

"Ik wil je bedanken voor de relaxte verhuizing. Alles geregeld via de mail, Umzugshelden erbij betrokken. Het is geweldig goed verlopen met Patrick in Wenen en Patrick met Robin in Leiden. Ik zal jullie aanbevelen bij mensen die gaan verhuizen. Veel dank en het allerbeste voor de toekomst, Margot Engelsman "

Margot Engelsman

"Alles was naar wens. De heren hebben ons erg goed geholpen en super behulpzaam en ook leuk in de omgang. Ik zal jullie zeker onthouden en aanbevelen! Raïssa Levant, The Flame Game Amsterdam "

The Flame Game

"Enorm hard e warkt! Echte stoere verhuisjongens! Johan Licht Apeldoorn "

Johan Licht

"Thanks again to Patrick and the guys. They did a great job and were very pleasant to work with during a stressful time for us! Nick Mendham "

Mendham

"Vlot en vakkundig verhuisd, hartelijk dank voor alles. Dhr en mevr. Diesfeldt "

Diesfeldt

"Afgelopen maandag verhuisd van Nijkerk naar Veendam. Verhuizers waren keurig op tijd! Waren erg goed op elkaar ingespeeld. Ze waren zorgvuldig en voorzichtig. Het was allemaal prima geregeld, Nogmaals dank voor de onbezorgde verhuizing. Anneke Harthoorn en Adrie Flos "

Harthoorn

"Ik wilde je even laten weten dat wij super tevreden zijn over de verhuizing. Wat kunnen die mannen werken. Niets dan lof! Miep Bakker "

Miep Bakker

"Wat hebben wij een fijne en soepele verhuizing gehad! Complimenten voor je jongens, wat een inzet en positivisme. Leuke zoon heb je, fijne sociale vent. Bedankt voor alle goede zorgen. Femke, Sheri en Nils "

De Ruijsscher

"Drie man van Hazeleger Verhuisservice hebben ons goed geholpen met de verhuizing binnen Nijkerk. Niets was te veel voor deze toppers, Een vaste kast kon niet via de trap in de woning, dan maar via raam op de verdieping, onze ladder gebruikt, en opgelost. Een aanrader dit bedrijf. Groet, Jos en Annelies "

Jos en Annelies Schoonderbeek

"Hazeleger verhuisservice doen hun naam echt eer aan. Ze leveren fantastische service bij het verhuizen van al je spullen. Niets is hen teveel en zelfs voor een verhuizing van bijna 60m3 draaien ze hun handen niet om. Vandaag super goed verhuisd door vier krachtpatsers van Hazeleger verhuisservice; van Zwolle naar Nijkerk. Lekker op tijd begonnen (07.00 uur) en rond 18.00 uur was de klus geklaard. Super geladen, super gesjouwd allemaal en dat bij een temperatuur van 27•C graden vandaag. We zijn enorm blij met wat ze voor ons hebben gedaan. Ze zijn respectvol met ons en onze spullen. Voor uw verhuizing is dit bedrijf echt een aanrader! "

G J W Schuurman

"Bedankt voor de snelle verhuizing Ermelo naar Harderwijk, de twee heren die ons verhuist hebben, dat zijn toppers, netjes beleeft meedenken en snel, het gaf een goed gevoel. Bedankt voor de goede service "

Ed nuberg

"Bedankt Errie, Gerben en Patrick hebben een nette en snelle klus geleverd. De tijdsduur van de opslag kan enkele weken tot maximaal enkele maanden duren. Groet, Jeroen "

The Visual Connection

"Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede dienstverlening! Ik zal jullie bij anderen aanbevelen. Hartelijke groet, Ruud van Zeumeren "

Fam. van Zeumeren

"We willen nog even aangeven dat we super tevreden zijn met de geleverde service, wat een top jongens zeg! Heel erg bedankt! "

Sietse en Annemieke Beukers

"Thank you again for your great service. You were very professional, careful, considerate and fast with all our items. You did a great job! Thank you for unpacking our items too. Thanks again! Regards "

Otmar en Cynthia

"Laten we beginnen met onze erkentelijkheid op te schrijven voor de keurige manier waarop onze spulletjes bij ons in Malawi, Zomba zijn aangeland. Een pracht stel kerels kwam afgelopen vrijdag de meubeltjes binnendragen. Dat ging prima. Geen narigheid opgelopen door het transport, dus.. alle reden om dik tevreden te zijn met het verloop van een en ander. Dank jullie wel!!! "

Ds van de Bas

"Graag wil ik jullie nog eens danken voor de goede verhuizing naar Groot Horloo. Het kwam allemaal op z’n pootjes terecht. Jij heb keurige jongens in dienst! "

Diny de Wit

"Wederom dank voor de goede service! @Verhuizing naar Wenen Oostenrijk Gr, Michiel "

Michiel

"Hallo Errie, Wij willen jou en je personeel bedanken voor jullie 100% inzet bij de verhuizing van onze spullen naar Nieuw Zeeland. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie inzet niet beter of anders had kunnen gaan, onze dank daarvoor. "

Frans en Bea Leenders

"Ik wil Hazeleger nogmaals hartelijk bedanken voor de wijze waarop we afgelopen weekend de verhuizing met elkaar hebben geregeld. We kunnen terug kijken op een geslaagde operatie. Hazeleger heeft een flexibel team aan medewerkers, die zonder problemen iedere vraag oppakte. "

Volkers Packaging - Rene Bouwman

"Ik wilde Hazeleger van harte danken voor alles. Alles is perfect aangekomen, en ben echt geweldig blij hoe het allemaal hier is gekomen. "

Lex (NL-AUS)

"Bedankt voor uw mailtje nog en de dozen. Onze welgemeende complimenten voor alle mannen van Hazeleger. Patrick, Rick en Aart hebben ons afgelopen woensdag heel goed geholpen in deze hectische tijd, echt enorm bedankt. We hebben de woning gisteren kunnen opleveren. Voor jullie allemaal alvast een heel goed weekend gewenst. De kans dat we elkaar nu in dezelfde regio tegen komen wordt steeds groter "

Bas en Marijke

"Voor de 2de keer zijn wij geholpen door Hazeleger verhuizingen. Erg behulpzaam, meedenkend en flexibele service hebben wij gekregen. Geen makkelijke verhuizingen, eerst van Nederland naar Italie, daarna in een kort tijdsbestek van Italie naar Nederland en toen weer door naar Engeland. Wij zijn erg dankbaar voor de goede maar ook vriendelijke service! Top Bedankt. Groetjes Marten de Roon, vanuit Teeside "

Marten de Roon

"Bij deze wil ik m'n/ onze complimenten overbrengen voor de fijne en correcte manier waarop jij, en vandaag in het bijzonder jouw werknemers Rick en Aart ons geholpen hebben. Aardige jongens en de andere TFC leden merkten nog op hoe beleefd zij waren. Het is allemaal goed verlopen en er wacht een goed ingericht huis op de familie Klopstra. "

Henk ter Maten

"Ik wil Hazeleger hartelijk bedanken voor de goede service. Mijn spullen zijn keurig op tijd opgehaald en afgeleverd. Alles is in goede staat in Australie aangekomen en het contact met jullie verliep altijd erg prettig. "

Bart Fens

"Bedankt voor de leuke samenwerking en de enorm goede service. "

Jannie van de Pol

"Wij bedanken Hazeleger voor de zeer goede inzet en flexibiliteit om onze verhuizing op tijd te realiseren! "

BOMECON Construction en Verhuur BV

"In november zijn wij binnen Amersfoort met Hazeleger verhuisd. Dit ging snel en vakbekwaam. Vooral de manier waarop de Finishing Touch werd gedaan sprak ons erg aan (bedden opmaken, lampje aan). Het voelde meteen huiselijk. Onze jongste dochter zag erg tegen de verhuizing op en daar werd door de mannen ook goed op ingesprongen. Wij raden Hazeleger van harte aan! "

Jacqueline

"De verhuizing liep geweldig afgelopen weer met Hazeleger. Vriendelijke en prettige samenwerking waarvoor hartelijk dank! "

Laura

"Wij zijn super tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. Leuk team verhuizers. "

Leo en Coby

"Jullie weten van aanpakken en de flexibiliteit is super. "

Nathalie (Alkmaar - Busselton Australie)

"Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken bij jullie firma en willen/zullen jullie van harte aanbevelen in onze omgeving. "

Mariette en Joost Mulder

"Afgelopen vrijdag zijn we op een uiterst prettige manier verhuisd vanuit Gouda naar Ermelo. Alleen maar complimenten voor jouw mannen. "

Fam. Sennema

"Op aanraden van een kennis gekozen voor Hazeleger en dat was een uitstekende keuze. Vriendelijke, vakbekwame mensen en afhandelingen stipt op tijd zoals afgesproken.. Een echte aanrader. "

Wim te Niet

"Geweldige verhuizing gehad. Door Hazeleger liep alles op rolletjes...! "

Fam. Roos

"Helemaal tevreden met de inpakservice en de verhuizing. Correct, snel, efficiënt en betrouwbaar. Niets dan lof over de zorgvuldigheid en vriendelijkheid."

Benneker

"Voor onze verhuizing naar Nieuw Zeeland zochten we de besten en de meest ervaren met verhuizen naar Nieuw Zeeland en Australië. We kwamen al heel snel uit op Hazeleger verhuisservice. Een goed geoliede machine is het. De mannen hadden alles goed voor elkaar. van het begin tot het ...... einde moet nog komen maar het duurt nog 10 weken voordat onze spullen daar aankomen. Alvast bedankt voor het eerste deel. groeten Karin Roy Emma en Sofie Hengeveld"

Hengeveld

"Hartelijk dank voor jullie fantastische werk! We hebben een goede keuze gemaakt door jullie ons dit werk uit handen te laten nemen Jan-Willem en Joke Groothedde."

Jan-Willem en Joke Groothedde

Schrijf een recensie