vertical_align_top

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Gaat u binnenkort verhuizen naar Nieuw-Zeeland? Hazeleger Verhuisservice is al jaren een specialist in het verhuizen naar verre bestemmingen. Wij verzorgen geheel, of indien gewenst gedeeltelijk, uw verhuizing vanuit Nederland naar Nieuw-Zeeland.

Onbezorgd verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Het papierwerk dat erbij komt kijken als u uw spullen verhuisd naar Nieuw-Zeeland wordt volledig door ons geregeld. Ook voor de verzekering van uw kostbare bezit kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring hebben wij het beste netwerk om uw goederen zo snel en veilig mogelijk van Nederland naar Nieuw-Zeeland te verhuizen. Wij zijn specialist in het vervoeren van uw goederen over de weg, over zee, via het spoor en door de lucht, waardoor u de verhuizing met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Bel ons en wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Bel nu en wij zorgen er samen met u voor dat u onbezorgd kunt verhuizen naar Nieuw-Zeeland. Onze deskundige verhuisadviseur vertelt u alles over wat er bij een verhuizing komt kijken. Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis om al uw vragen te kunnen stellen en de exacte kosten voor uw verhuizing vast te stellen door onze verhuisadviseur, zodat u van tevoren zeker weet hoeveel de verhuizing u gaat kosten. Op onze website vindt u een brochure met meer informatie. Bellen is natuurlijk sneller, en dat doet u via (0341) 491147.

Vrijblijvend informatie vragen