vertical_align_top

Verhuizen naar Suriname

Bent u klaar om te verhuizen naar Suriname? Hazeleger Verhuisservice verhuist u geheel verzorgd! Wij hebben al jaren ervaring in het verhuizen vanuit Nederland naar Suriname. Uw inboedel, kunstvoorwerpen en andere eigendommen worden veilig en deskundig verhuisd.

Wij verhuizen u zonder problemen naar Suriname

Uw verhuizing kunnen wij, indien gewenst, volledig verzorgen. Het demonteren, inpakken en verpakken van uw goederen doen wij in Nederland en in Suriname pakken we alles netjes uit, zetten het in elkaar en zetten het meteen op de juiste plek. Uw huis is hierdoor direct leefbaar en uw nieuwe werkplek direct werkbaar. Naast het praktische deel van het verhuizen nemen wij ook het papierwerk dat verhuizen naar het buitenland met zich meebrengt uit handen. Door onze wereldwijde connecties weten wij als geen ander hoe wij dit voor u moeten regelen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem nu contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Iedere verhuizing is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Maak een afspraak met onze verhuisadviseur. Hij komt graag bij u langs om vrijblijvend uw verhuizing te taxeren, zodat u precies weet wat het u gaat kosten. Op de brochure op onze website vindt u meer informatie over een verhuizing naar het buitenland. Voor direct contact belt u met (033) 2460082.

Vrijblijvend informatie aanvragen