vertical_align_top

Verhuisbedrijf Amersfoort

Kies voor een betrouwbaar verhuisbedrijf in de omgeving van Amersfoort. Hazeleger Verhuisservice is de specialist in het verhuizen naar het binnen- en buitenland. Verhuizen kan een hoop stress opleveren. We zorgen ervoor dat dit zoveel mogelijk bij u wordt weggenomen. Zowel particulieren als bedrijven worden door ons verhuisd.

Laat uw spullen verhuizen door een deskundig verhuisbedrijf uit de regio van Amersfoort

Laat goedkoop uw spullen verhuizen door deskundige verhuizers in de regio van Amersfoort. Wij doen zoveel of zo weinig als u zelf wilt. Onze verhuizers kunnen, indien gewenst, op uw adres van vertrek demonteren, inpakken en verpakken en op het adres van aankomst uitpakken en monteren. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in het met zorg verpakken van uw eigendommen. Zo kunt u onbezorgd het verhuizen van uw spullen aan ons overlaten. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw spullen in te pakken en te laden in een van onze verhuiswagens, waarna wij het vervoer op ons nemen. Wat u ook kiest, wij leveren het verpakkingsmateriaal.

Goedkoop verhuizen naar het binnen en buitenland vanuit Amersfoort

Ons verhuisbedrijf kan goedkoop uw inboedel, kunstwerken en of machines verhuizen naar het binnen- en buitenland. Gaat u naar het buitenland? Dan regelen onze verhuizers al het papierwerk voor u. Dankzij ons wereldwijde netwerk handelen wij voor u alle formaliteiten af die bij het verhuizen van uw spullen naar het buitenland komen kijken.

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Wilt u goedkoop uw spullen laten verhuizen? Bel dan nu en maak een taxatieafspraak. Tijdens deze afspraak komt er een specialist van ons verhuisbedrijf bij u langs om te kijken wat er allemaal verhuisd moet worden en of u wel of niet door ons uw eigendommen wil laten inpakken. Na deze afspraak kunnen we een prijs vaststellen voor uw verhuizing. Naast het verhuizen van uw spullen kunnen deze ook voor u worden opgeslagen in onze opslagloods met verschillende te huren opslagruimtes.

Vrijblijvend informatie aanvragen