Opslagruimte in regio Nijkerk

real_estate_agent

Vrijblijvende taxatie

flight

Internationale verhuizing

storage

Veilige opslag ruimte

Voordelig een goed beveiligde opslagruimte kunt u huren in Nijkerk. Hazeleger Verhuisservice beschikt sinds 2010 over een loods met daarin verschillende boxen voor de opslag van al uw goederen. Een opslagruimte is ideaal voor het opslaan van een inboedel, maar ook als u bijvoorbeeld uw motor of administratie op wilt slaan.

Wilt u een opslag huren in de region Nijkerk?

Voordelig een opslagruimte huren in Nijkerk

U kunt al vanaf €8,50 een opslagruimte huren. Onze boxen zijn voorzien van sterke sloten en ons pand beschikt over een geavanceerd alarmsysteem om ongewenst bezoek buiten te houden. De opslag van uw goederen is bij ons in goede handen. U kunt ervoor kiezen om de opslag geheel zelf te regelen of uw goederen door ons te laten halen en brengen in Nijkerk en omgeving.


Kies een eigen vorm van opslag in Nijkerk

Wij bieden verschillende opties om uw goederen op te slaan. U kunt kiezen voor een ruime container of een kleinere box. Hiermee bieden wij voor iedere situatie de juiste vorm van opslag. U heeft bij ons de keuze uit vier verschillende opslagruimten:

  • Container van 33.14 m³;
  • Box van 9,46 m³;
  • Box van 8,94 m³;
  • Box van 5,29 m³.

Op onze website kunt u de afmetingen per opslagruimte bekijken. Als u kiest voor een container is het grote voordeel dat wij deze bij u aan huis kunnen leveren. Dit is ideaal wanneer u gaat verbouwen of uw huiskamer gaat verven. Uw spullen staan dan veilig opgeslagen bij u voor de deur.


Huur eenvoudig uw opslagruimte online!

Via onze website kunt u eenvoudig een opslagruimte huren. Wilt u meer informatie? Lees onze brochure of bel ons dan en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Informeer direct naar de mogelijkheden voor opslag bij Huizeleger Verhuisservice en bel met telefoonnummer (033) 2460082 voor direct contact met een medewerker.

Vrijblijvend informatie aanvragen