Opslagruimte in regio Barneveld

real_estate_agent

Vrijblijvende taxatie

flight

Internationale verhuizing

storage

Veilige opslag ruimte

Bent u op zoek naar een goed beveiligde opslagruimte in omgeving Barneveld? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Hazeleger Verhuisservice biedt namelijk voor u de uitkomst. Wij bieden al sinds 2010 verschillende opties voor de opslag van bijvoorbeeld uw inboedel, administratie of motor in de regio van Barneveld. Ontdek de vele mogelijkheden.

Wilt u een opslag huren in de region Barneveld?

Een passende opslagruimte voor uw goederen in de omgeving van Barneveld

Voor de opslag van uw spullen biedt ons verhuisbedrijf uit regio Barneveld u de keuze uit vier verschillende opslagruimtes. De drie kleinste opslagruimtes zijn houten boxen. Onze grootste opslagruimte is een container die wij desgewenst overal in Barneveld kunnen leveren. Dit komt vooral van pas wanneer u bezig bent met het verbouwen van uw huis. De capaciteit van onze opslagruimtes zijn:

· Ca. 6 m³

· Ca. 8 m³

· Ca. 10 m³

· Ca. 33 m³

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot opslag in Barneveld en regio? Neem dan gerust contact met ons op en laat het ons weten als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid tijdens uw verhuizing binnen Nederland.


Sla uw spullen op in uw persoonlijke opslagruimte!

Bel ons en reserveer nu uw eigen opslagruimte op slechts 20 minuten rijden vanuit Barneveld! Op onze website vindt u meer informatie over de exacte afmetingen van de opslagruimtes die wij aanbieden. Ook kunt u op onze website eenvoudig opslag aanvragen voor in de regio Barneveld. Dit doet u door uw gegevens achter te laten. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ook zelf naar onze medewerkers bellen wanneer u vragen heeft. U bereikt ons via 0341 49 11 47.

Vrijblijvend informatie aanvragen