vertical_align_top

Opslag Leiden

Het huren van een opslag vlakbij Leiden via Hazeleger Verhuisservice is een voordelige en handige oplossing wanneer u gaat verhuizen en u kunt uw nieuwe woning nog niet betrekken. Voordat u definitief verhuist wilt u uw nieuwe huis toch wel even van een nieuw likje verf voorzien, of misschien bent u niet tevreden over de vloer. Dan is het fijn als uw meubels en andere spullen niet in de weg staan! Een opslagruimte huren bij Leiden via Hazeleger Verhuisservice biedt u de uitkomst. Sterker nog, desgewenst verhuizen wij uw spullen voor u naar de opslag in Leiden! Vragen over de diensten van Hazeleger Verhuisservice? Neem contact op met de klantenservice!

Al uw spullen veilig door een opslag in Leiden te huren bij Hazeleger Verhuisservice

De opslagruimte die u bij Leiden kunt huren, is onderdeel van het eigen pand van Hazeleger Verhuisservice. Uw spullen worden dus altijd volledig veilig opgeslagen. Het pand is uitgerust met een alarmsysteem dat ongenode gasten buiten de deur houdt. Bij het huren van een opslagruimte hebben wij vlakbij Leiden twee opties voor u:

  • Opslagbox;

Deze houten boxen zijn in verschillende maten beschikbaar en worden apart afgesloten.

  • Opslagcontainer;

Groter dan de opslagboxen. Deze containers gebruikt u voor de opslag van uw volledige inboedel in Leiden.

Heeft u erg veel spullen? Dan is het altijd mogelijk om meer opslagruimte te huren in het pand van Hazeleger Verhuisservice bij Leiden.

Opslagruimte huren bij Leiden?

Neem contact op! Heeft u behoefte aan opslagruimte voor uw spullen? Laat dit dan weten aan Hazeleger Verhuisservice. Als u contact opneemt controleren we voor u direct de beschikbaarheid. U kunt dan ook meteen een afspraak maken voor het ophalen en verhuizen van uw spullen. Contact opnemen doet u door te bellen met 071 7501735. Bel ook gerust als u andere vragen heeft, onze medewerkers staan u graag te woord.

Vrijblijvend informatie aanvragen