Opslag huren in regio Leiden

real_estate_agent

Vrijblijvende taxatie

flight

Internationale verhuizing

storage

Veilige opslag ruimte

Wilt u graag opslag huren in regio Leiden? Wanneer u dit doet via Hazeleger Verhuisservice, kiest u voor een voordelige en handige oplossing. Het huren van opslagruimte is bijvoorbeeld ideaal wanneer u gaat verhuizen naar Leiden, maar u uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken. Voordat u definitief verhuist, wilt u uw nieuwe huis toch wel even van een nieuw likje verf voorzien, of misschien bent u niet tevreden over de vloer. Dan is het fijn als uw meubels en andere spullen niet in de weg staan! Een opslagruimte huren nabij Leiden biedt u dan de uitkomst. Sterker nog, desgewenst verhuizen wij uw spullen voor u naar de opslagbox in Leiden, zodat u zelf niets hoeft te doen!

Wilt u een opslag huren in de region Leiden?

Al uw spullen staan veilig als u onze opslag in regio Leiden gaat huren

De opslagruimte die u vlak bij Leiden kunt huren, is onderdeel van het eigen pand van Hazeleger Verhuisservice. Uw spullen worden dus altijd volledig veilig opgeslagen. Het pand is uitgerust met een alarmsysteem dat ongenode gasten buiten de deur houdt. Bij het huren van een opslagruimte hebben wij vlak bij Leiden twee opties voor u:

  • Opslagbox:

Deze houten boxen zijn in verschillende maten beschikbaar en worden apart afgesloten.

  • Opslagcontainer:

Groter dan de opslagboxen. Deze containers gebruikt u voor de opslag van uw volledige inboedel in Leiden.

Heeft u erg veel spullen en past uw inboedel niet in een opslagbox of in een van onze opslagcontainers in regio Leiden? Dan is het altijd mogelijk om meer opslag te huren in ons pand vlak bij Leiden.


Opslag huren bij Leiden? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een opslagbox of -container huren in regio Leiden, zodat u uw spullen veilig kunt opbergen? Laat dit dan weten aan de behulpzame medewerkers van ons verhuisbedrijf uit regio Leiden. Als u contact met hen opneemt, controleren ze direct voor u of er ruimte voor u beschikbaar is. U kunt dan ook meteen een afspraak maken voor het ophalen en verhuizen van uw spullen. Contact opnemen doet u door te bellen naar 0341 49 11 47. Bel ook gerust als u andere vragen heeft. Onze medewerkers staan u namelijk graag te woord.

Vrijblijvend informatie aanvragen