Verhuizing

Verhuizen binnen Nederland

Verhuizen betekent beginnen aan een nieuwe periode in het leven. Verhuizen omvat iets achterlaten, maar natuurlijk ook iets nieuws terugkrijgen. Een nieuwe woning en een nieuwe omgeving. Al met al een emotionele gebeurtenis in een stressvolle periode dat alles in het nieuwe huis op tijd klaar moet zijn en de oude woning ook nog netjes opgeleverd dient te worden.

Verhuizen vindt plaats in een drukke tijd waarin veel geregeld moet worden. Kortom, een verhuizing is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B.

Gelukkig zijn er mensen die daar begrip voor hebben en daarom het verhuizen als vak gekozen hebben. Mensen met kennis en ervaring die dit vak elke dag met veel plezier uitoefenen en die u graag een goede en fijne verhuizing verzorgen. Bij Hazeleger Verhuisservice werken die mensen en uiteraard zijn we daar heel trots op.

Verpakken en inpakken

Bij Hazeleger Verhuizingen zorgen vakmensen dat uw kostbare spullen vakkundig worden verpakt:

Verpakkingsmethodes die zijn aangepast aan de aard van uw persoonlijke bezittingen en de wijze waarop ze zullen worden vervoerd.

Daarbij maken we gebruik van de allernieuwste verpakkingsmaterialen.

Speciale verpakkingen op maat voor uw meest kostbare bezittingen.

Kosten

Wat een verhuizing kost is uiteraard afhankelijk van de tijd die we nodig hebben om de inboedel te laden en te lossen en of u andere specifieke wensen heeft zoals bijvoorbeeld het door ons laten inpakken van uw inboedel. Maar vergeleken met stukadoorswerk of tegelzetten is Hazeleger Verhuisservice verhoudingsgewijs wel goedkoper.

Door uw verhuizing geheel vrijblijvend door ons te laten taxeren kunnen wij vooraf een vaste prijs geven. In deze prijs is tevens het leveren van verpakkingsmateriaal en de verzekering tegen schade aan de inboedel of de woning inbegrepen. Tegelijkertijd kunnen we dan ook de mogelijkheden en de daaraan verbonden extra kosten bespreken van het door ons laten inpakken van de inboedel.

Bij Hazeleger Verhuisservice zijn alle mogelijkheden bespreekbaar!

Kostbare bezittingen? We verpakken en verhuizen uw spullen uiterst voorzichtig. Daarnaast hebben we speciaal inpak materiaal voor schilderijen en antiek.

Meer informatie?

Neem contact op met Errie

errie@hazelegerverhuizingen.nl

(0341) 49 11 47

Ja, ik ga verhuizen

Gefeliciteerd! We helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in.