vertical_align_top

Opslag Katwijk

Het is makkelijk om opslag bij Katwijk te huren als u gaat verhuizen. Veel mensen willen hun nieuwe huis persoonlijker maken voordat ze er definitief intrekken. Een nieuw verfje op de muren, een strakke nieuwe vloer of een tuin die grondig aangepakt moet worden. Dan is het niet handig wanneer u om al uw meubels heen moet gaan werken. Bovendien moet u deze dan afdekken om ze te beschermen tegen stof of verfvlekken. Door een opslagruimte bij Katwijk te huren heeft u helemaal de vrije hand en kunt u thuis lekker uw gang gaan. Voor opslag van uw spullen in de buurt van Katwijk neemt u contact op met Hazeleger Verhuisservice, uw partner bij alle verhuiswerkzaamheden!

Hazeleger Verhuisservice brengt al uw spullen naar de opslag bij Katwijk

De dienstverlening van Hazeleger Verhuisservice is erop gericht om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de optie om uw spullen naar de opslagruimte bij Katwijk te laten vervoeren. Uw spullen kunnen zelfs voor u worden ingepakt! U richt zich volledig op het in orde maken van uw nieuwe stulpje, in de wetenschap dat uw spullen veilig en op correcte wijze naar de opslag bij Katwijk worden vervoerd en opgeslagen. Is het huis helemaal op orde? Dan komt Hazeleger Verhuisservice uw spullen netjes bij uw nieuwe adres afleveren.

Reserveer een opslagruimte bij Katwijk

Om gebruik te maken van opslagmogelijkheden bij Hazeleger Verhuisservice dient u een opslagruimte bij Katwijk te reserveren. Hiervoor neemt u contact op door te bellen met telefoonnummer 071 7501735.

Vrijblijvend informatie aanvragen