Nijkerk - Putten - Katwijk 0341 49 11 47

Overzee

Uw spullen verschepen naar een ander land.

Overzee

Uw spullen verschepen naar een ander land. Een hele onderneming.

Wij kunnen door een samenwerkingsverband met verhuis bedrijven in het buitenland tegen scherpe tarieven mensen inhuren bij verhuisbedrijven in andere EU-landen en zelfs overzee. Op die manier bent u verzekert van een goede en voordelige verhuizing. Mocht u kleinere of deelverhuizingen hebben binnen Europa of naar verre bestemmingen, ook dan kunt u bij ons terecht.Hazeleger Verhuizingen is gespecialiseert in emigratie verhuizingen, ook naar verre bestemmingen zoals Nieuw Zeeland.

Teruggave BTW

Voor export van goederen buiten de EU geldt het BTW-0 tarief. Wanneer u nog zaken wilt kopen om mee te nemen naar uw emigratie bestemming buiten Europa dan kan Hazeleger Verhuizingen voor u de Bill of Loading opstellen zodat betaalde BTW kan worden teruggevorderd.

Verzekering

Voor alle zendingen overzee biedt Hazeleger Verhuizingen een all risk verzekering aan tegen zeer lage tarieven, dit vanwege de vele schadevrije zendingen.

Neemt u uw huisdier mee?

Wanneer uw hond of kat meeverhuist naar het buitenland dan kan VCK Logistics het vervoer van uw huisdier verzorgen.
Voor clienten van Hazeleger Verhuizingen die met VCK hun huisdier laten vervoeren, geldt een korting van 5% op het VCK tarief.

opslagbox-3.jpg

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Putten - (0341) 491147

Nijkerk - (033) 2460082

Katwijk - (071) 7501735

info@hazelegerverhuizingen.nl

contactformulier